Ontspannen en groeien in Bewust-Zijn is waar WY voor staat - Boodschap
De zeven godinnen in de vrouw

In elke vrouw zijn, volgens de schrijfster J.S Bolen van het boek: de zeven godinnen in elke vrouw,  typerende karaktertrekken aanwezig van een of meer godinnen uit de Griekse mythologie. Deze innerlijke krachten zijn aangeboren, maar komen door cultuur en opvoeding verder tot ontwikkeling. Het is belangrijk dat vrouwen zich bewust worden van de invloed van deze drijvende krachten, om beter in staat te zijn hun leven in eigen hand te nemen.  

De onafhankelijke Artemis, de sensuele Aphrodite, de spirituele Hestia, de huiselijke Hera, de zorgzame Demeter. Als vrouw heb je vele rollen in het leven. Welke rol is jou op het lijf geschreven? Waar ligt jouw kracht? 
Op ontdekkingstocht ga je..... langs de verschillende rollen die je speelt in dit leven. 
Wees nieuwsgierig naar de zeven godinnen die aanwezig zijn in jou, in elke vrouw.

Je ontdekt de kwaliteiten van elke godin en (her)ontdekt daarmee jezelf.  
Waar ben jij goed in? Wat kost je energie? Waar liggen verlangens? Wat belemmert je te doen wat je wilt doen? 
En ook welke rol spelen gedachten in jouw leven? Hoe vind je de rust en ruimte in het leven van alledag?

Achtereenvolgens komen alle zeven godinnen aan de orde: hun ontwikkeling, eigenschappen, psychische problemen en mogelijkheden tot persoonlijke groei. Deze middag ga je stukjes van jezelf herkennen en andere stukjes ontdekken.  
Er openbaren zich herkenbare en verborgen krachten die je verbaast doen staan van hun kracht en wijsheid in jou!


We ontdekken de kwaliteiten die elke godin in zich heeft en je leert de kwaliteiten die bij jou horen (opnieuw) te waarderen. Deze kwaliteiten/talenten maken dat je bent wie je bent. Jouw unieke zijn. In deze workshop wordt je tevens uitgedaagd diegene of datgene te ontmoeten waar je weerstand voelt en te ervaren wat dat je brengt.


Extra informatie: heeft een ontworpen en schrijft hierover: 
Extra informatie: Machteld Stakelbeek heeft een godinnenspel ontworpen en schrijft hierover: 
Iedere godin in het Spel der godinnen symboliseert een aspect van jouw persoonlijkheid. Het spel laat de godinnen in jou spreken en brengt je op een diepere laag, daar waar je antwoorden in jezelf kunt vinden.

WY nodigen je uit op avontuur te gaan met ons. 
Op zoek naar de, soms verborgen, godinnen in ons!


Wat een beleving! De 7 godinnen in de vrouw introductie workshop. Het mag dan een eerste kleine stap zijn in de wereld van de godinnen, Ik neem zelf een grote stap in mijn Bewust Zijn toekomst. Na een dag nageschud te hebben met allerlei emoties die door mij heen gingen, voel ik me inmiddels als de passiebloem die ik als symbool van mezelf had meegenomen! Stralend, open,. Ik kan nu beter luisteren naar mn innerlijke stem (en niet de overtuigingen die er maar doorheen tetteren). En als klap op de vuurpijl heb ik in 2 dagen meer gedaan wat me blij maakt dan de afgelopen weken bij elkaar. De godinnen buitelen over elkaar heen.... Ik kijk dan ook uit naar de verdiepingsavonden, om alles meer te kunnen verankeren en ook tools te leren om meer en meer MIJN leven te leiden.

Vandaag is de laatste dag van mijn vakantie en één van de leukste dagen in die vier weken vond ik de dag die ik bij jou verbracht heb: de dag van de GODINNEN workshop.
Wat mij bij is gebleven is het enorme gevoel van welkom zijn in jullie huis aan de Hugo de Grootlaan, de zorgvuldigheid waarmee de dag was voorbereid, de schoonheid waarmee jullie de ruimtes van jullie huis hebben ingericht, de heerlijkheden op de rijk gedekte tafel en die zalige kussens waarin ik mij genesteld heb in die prachtige ruimte gecreëerd in jullie kelder. Het was één groot comfortabel zijn. Hemels!
Je benaderde iedereen gelijkwaardig, met openheid en mildheid. Zonder dat we het in de gaten hadden, waren we al met de workshop begonnen. Dat wat we wilden weten over de godinnen, vertelde je op een rustige en duidelijke manier en daar waar het kon, hebben we gelachten en dat doe je ook zo mooi: je hebt een prachtige lach! Liesbeth.

De godinnenmiddag  heeft mij warme gevoelens bezorgd op een koude winterdag. Na deze workshop is mijn fascinatie voor de godinnen nog meer aangewakkerd, mede door de liefdevolle begeleiding door Yvette. Bijzonder om te ontdekken dat iedere godin in mij aanwezig is. Weliswaar de een meer dan de ander. Ik hoop dan ook dat er nog een vervolg-workshop komt, specifiek gericht op die ene godin die nog te weinig in mij aanwezig is ;-). Niet alleen Yvette wil ik bedanken voor deze fijne ervaring, maar in het bijzonder ook Wim voor de heerlijke lunch en high tea. Wat een verwennerij deze middag! Ik kom graag weer bij jullie terug.


11 februari nam ik deel aan de Godinnen workshop geleid door Yvette. Een verrassende dag , mooi, dierbaar, voedend waarvan de innerlijke voeding heel rijk was en de uiterlijke voeding verzorgd door Wim, super heerlijk, gezond, verzorgd; liefde en deskundigheid was te proeven. Fijn om voor het eerst in jullie centrum te zijn geweest, en zeker niet voor de laatste keer, het was een echte traktatie aan mijzelf. Blij met de open sfeer en warmte en rust waarin alles zich kon ontvouwen. Dank je wel.


Na op de open dag te zijn geweest, heb ik een workshop De 7 godinnen in elke vrouw gevolgd in het centrum. Wat een gastvrijheid, genot en weldaad. Yvette is super in het begeleiden van een dergelijke workshop en het was heel leerzaam, leuk en gemoedelijk. En Wim...wowww wat een heerlijke high tea, onovertreffelijke lunch en hapjes na de workshop. Dank jullie wel! X


Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint