Ontspannen en groeien in Bewust-Zijn is waar WY voor staat - Boodschap
RSS

Recente posts

Mantra zingen bij WY Een warm bad!
Vrouwenweekend bij WY
Mooie woorden nav openings weekend WY centrum voor Bewust-Zijn
Heropening WY centrum voor Bewust-Zijn
Verbouwing bij WY centrum voor Bewust-Zijn.

Categorie├źn

logboek
mantras
vrouwen film avond
WY vrouwen
WY-middag
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

WY-middag

Hartcoherentie en zelfregulering

afgelopen zondag  2 februari, genoten van een prachtige en zeer effectieve workshop van Nynke Roukema. Hoe reguleer je jezelf bij spanningen en wat is het effect van hartcoherentie? Iedereen was onder de indruk en heeft zelf kunnen ervaren wat deze ademhaling voor jou en je omgeving kan betekenen.
Dank je wel Nynke en dank je wel deelnemers voor deze hele mooie middag. Ik ben blij! En kon je er niet bij zijn...of wil je nog meer weten? Hou de site in de gaten!! Wat ons betreft komt er een vervolg bij WY, centrum voor Bewust-Zijn!

Thema middag de zeven godinnen in elke vrouw

Zondag middag 8 december 2014 een bijzondere middag waarin we
met 8 vrouwen de godinnen kracht gevoeld hebben.
We hebben ontdekt dat alle godinnen,
( lees: archetypen in de vorm van griekse mythologische godinnen) in ons aanwezig zijn en er zijn om ons te voeden en bij te staan in moeilijke tijden. Het was geweldig om te ervaren welke godin sterk aanwezig is in jezelf  en welke op de achtergrond (lijkt te) staan. 
Via het godinnen spel hebben we de zeven godinnen aan het woord gelaten en konden zij ons raad geven of juist aan het denken zetten.

Middag geweld(ige)loze communicatie

Zondagmiddag 24 november 2013 stond in het teken van communiceren van hoofd naar hart. Of te wel de methode Geweldloze Communicatie van Marshall Roosenberg. Justine Mol heeft deze geweldige middag vorm gegeven. Met 14 deelnemers hebben we kennis kunnen maken met wat deze vorm van communiceren met je kan doen. Het geeft je een handvat om met meer mededogen naar jezlf en een ander te kijken. Zoals de giraf dat doet met zijn grote hart en lange nek waarmee hij over alles heen kan kijken en daardoor overzicht behoudt.
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint