Ontspannen en groeien in Bewust-Zijn is waar WY voor staat - Boodschap
RSS

Recente posts

Mantra zingen bij WY Een warm bad!
Vrouwenweekend bij WY
Mooie woorden nav openings weekend WY centrum voor Bewust-Zijn
Heropening WY centrum voor Bewust-Zijn
Verbouwing bij WY centrum voor Bewust-Zijn.

Categorieën

logboek
mantras
vrouwen film avond
WY vrouwen
WY-middag
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Vrouwenweekend bij WY

Dankbaar voor de mooie woorden na ons prachtige vrouwenweekend in januari 2016. Het centrum biedt op dit moment twee mooie nieuwe activiteiten. WY vrouwen en WY binnenstebuiten. Je bent welkom! Kijk op de website wat WY jou kan bieden. Wij kijken uit naar de ontmoeting. 

Mooie reactie van twee deelneemsters aan het vrouwenweekend.
Op Facebook zag ik het evenement van het vrouwenweekend van Yvette en Bela voorbij komen en alles in mij zei: Daar ga ik heen. En het klopte. Wat een fijn weekend. Terugdenkend ben ik vol van verwondering en dankbaarheid over de vrouwenverbinding, zo voelbaar en bijzonder. Mooi dat dit kon ontstaan in dit weekend en vandaar uit te kunnen werken aan de diepere laag in mezelf. Ik ben aangeraakt door 7 innerlijke godinnen in mij en heb gekeken en gevoeld naar mijn kwaliteit en valkuil, begeleid door Yvette. Haar begeleiding is professioneel, invoelend en ondersteunend, ik voelde me gedragen en kon daardoor naar die diepere laag in mezelf. Bela heeft me geraakt met haar stem en mooie instrumenten, songs for the womb, heel bijzonder om mee te maken, deze reis. Natuurlijk niet te vergeten dat de sfeer, de locatie, de rust, het lekkere eten (met dank aan Wim, fijne energie wat helemaal passend voelde), de mooie muziek en oefeningen gemaakt hebben dat ik een heerlijk weekend heb gehad. Ik kom graag weer, AHO! Liefs Susan van Overveld
marieke vliegenberg geplaatst op Jan 25, 2016 7:40 PM
Lieve Yvette, Bela en Wim wat een geluk dat ik onderdeel van de de "pilotgroep" de kracht van jouw vrouw zijn mocht zijn. Ik geniet nog na van het intense warme en liefdevolle weekend met mooie vrouwen en een fantastische liefdevolle kok in de keuken. Jullie zijn een soort holy trinity, ieder met haar en zijn eigen inbreng en kwaliteiten. gedrevenheid, vrolijke passie en voelen voelen voelen., ademen genieten, delen, lachen, huilen, zingen, dansen, stilte...maar bovenal Zusterschap. Als we dat toch vaker voor mekaar kregen als vrouwen in plaats van elkaars concurrenten zijn, dan was de wereld een stukje mooier. Fijn dat ik dat heb mogen ervaren dit weekend en dat neem ik mee, in mijn lijf, in mijn hoofd, mijn hart, mijn gezin, mijn werk , in mijn leven. Diepe buiging. En ga door op deze ingeslagen weg!! Ik hoop jullie weer een keer te mogen ontmoeten. A ho! xxx


4 Reacties op Vrouwenweekend bij WY:

Comments RSS
kopieer breitl on donderdag 12 juli 2018 9:57
Lever een verscheidenheid aan replica-horloges, waaronder Breitling, Omega, Cartier, Tag Heuer, Associated Press en andere luxe replica-horloges.
Reageren op een reactie


luxe horloges on vrijdag 13 juli 2018 8:06
Ik denk dat dit de beste replica moet zijn die ik ooit heb gekocht. Ik deel deze website met mijn vrienden, ze zijn erg blij, de prijs is zo goedkoop en ik kan zo'n goed horloge kopen.
Reageren op een reactie


zniżki replika Ray-Ban on maandag 24 december 2018 12:36
I really appreciate and keep writing!Blogger’s brilliant Efforts are really appreciable.
Reageren op een reactie


replica rolex watches uk on zaterdag 30 maart 2019 20:30
We can repair our car with the help of those tools.
Reageren op een reactie

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint