Ontspannen en groeien in Bewust-Zijn is waar WY voor staat - Boodschap
RSS

Recente posts

Mantra zingen bij WY Een warm bad!
Vrouwenweekend bij WY
Mooie woorden nav openings weekend WY centrum voor Bewust-Zijn
Heropening WY centrum voor Bewust-Zijn
Verbouwing bij WY centrum voor Bewust-Zijn.

Categorie├źn

logboek
mantras
vrouwen film avond
WY vrouwen
WY-middag
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Mooie woorden nav openings weekend WY centrum voor Bewust-Zijn

Mooie woorden van bezoekers tijdens ons openings-weekend op 16 17 en 18 oktober.
Dank jullie wel lieve mensen voor al deze mooie woorden!!

Marieke Grijpink Het was een heerlijke middag, goed voor lichaam en geest. Alle zintuigen werden geroerd door de klankschalen. De massage, sauna en verwennerijen in de vorm van heerlijke scones, citroencake, etc, maakten onze zondag compleet! Dank!

Lieve Yvette en Wim, het was een "heerlijke" middag. Het heeft me goed gedaan. Bedankt!

Sandra Klijnsmit Jullie hebben een prachtig, warm en liefdevol centrum. Dankjewel dat ik vrijdagavond bij de opening met Tijn Touber mocht zijn!

Jan Baan
Een schitterende opening van het vernieuwde WY centrum voor bewust zijn van Yvette Baan en Wim Danckaarts.

Bedankt voor de mooie avond Yvette Baan, Wim & Tijn 

Ha Wim en Yvette,
Wij vonden het een bijzonder leuke, mooie en inspirerende avond,
afgelopen vrijdag bij jullie in het 'WY centrum voor bewustzijn'.
De meditatie onder leiding van Tijn Touber maakte op ons veel indruk en
we zijn erg blij dat we hierbij aanwezig mochten zijn.
We komen zeker nog eens terug bij jullie.
Bedankt voor alles en graag tot ziens.

Lieve Wim en Yvette,

Enorm bedankt voor de ge-wel-di-ge avond! Ik heb genoten en geniet nog na. De aanwezigheid en het verhaal van Tijn waren voor mij zó inspirerend; mediteren lukte me beter dan ooit en dat kwam zeker ook door de heerlijke sfeer en het fijne licht in jullie prachtige ruimte. Heel erg bedankt!
Michael moest werken daarom moest ik weg (ik wil Eva niet alleen laten) en daarom ben ik er vlug tussenuit gepiept, ik had jullie heel graag persoonlijk willen bedanken maar op deze manier lukt het ook :-D
You did it, geniet nog lekker na! Esther.

wauw wat een mooe ruimte, , sfeervol ingericht en mooie enerie hier

Van harte gefeliciteerd met de opening van jullie vernieuwde centrum. Het ziet er prachtig uit. Dat er maar heel veel mooie liefdevolle ontmoetingen mogen plaatsvinden.

Wat mooi, je voelt de warmte en liefde die er ingestoken is.

Cobie Bosgieter Lieve Wim en Yvette, heel erg bedankt voor een geweldig openingsweekend met op vrijdagavond de lezing en meditaties van en met Tijn Touber en op zondagmiddag een klankschalenconcert van Yvette. De massages heb ik gemist, maar daar kom ik graag binnenkort voor terug. (De Lomi Lomi massages van Wim zijn inmiddels wereldberoemd in Dordrecht). Ik heb veel nieuwe dingen gehoord en veel geleerd op vrijdagavond over Bewust Zijn. De gezamenlijke meditaties waren geweldig. En het was mooi om te zien hoe ook Tijn genoot van de sfeer in jullie centrum. Stilletjes hoop ik op een vervolg. Ik hoop ook op snel weer zo'n mooi, door jou te geven klankschalenconcert Yvette. Die waren hiervoor al mooi, maar met de uitbreiding van zo'n tien schalen eerder deze week, wordt deze ervaring nog indrukwekkendender. Jullie hadden wat mij betreft niet beter kunnen starten met je vernieuwde, uitgebreide Centrum voor Bewust Zijn. Graag tot ziens!


Vandaag voor het eerst sinds ongeveer 20 jaar weer eens een Reiki behandeling ondergaan tijdens de open dag van WY centrum voor Bewust-Zijn. Wat een bijzondere ervaring was dat. De Reiki werd gegeven middels hetzelfde systeem zoals ik het zelf 20 jaar geleden had geleerd (oorspronkelijk Usui). Daar waar een behandeling vroeger van begin tot eind 1 bepaalde flow was, werd nu automatisch 'ge-finetuned', afgestemd per positie in het lichaam. Dit alles wel nog onder dezelfde 'handtekening van Usui Reiki. Als je het vergelijkt met een lied, dan zijn er meer melodielijnen, instrumenten in een breder bereik waarneembaar. Het lied is in de basis hetzelfde gebleven, maar het kan meer plaatsen in je lichaam aanraken. Dank voor de bijzondere ervaring Yvette Baan !

Het was weer genieten, in het inmiddels verbouwde centrum is het zo ruim geworden, ik stapte binnen (ietwat aan de late kant, want ik was natuurlijk vergeten welk huisnummer t was
 en er zat al een grote groep mensen, en ook nu weer het warme bad-gevoel, het in-liefde ontvangen worden door de warmte van Yvette en Wim. Ik ben intens dankbaar met dit mooie cadeau, mij gegeven door Yvette en Wim, door puur hun, zich-zelf "Zijn", En het mooie is dat zij zich daar niet van bewust zijn, ze zijn gewoon, zo, twee schatten van mensen, vol liefde en warmte naar anderen, ik zit hier nog steeds met een wauw-gevoel..ik reed naar huis door de stromende regen, luidkeels chantend, werd drijfnat tot op mijn huid en......genoot!

0 Reacties op Mooie woorden nav openings weekend WY centrum voor Bewust-Zijn:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint