Ontspannen en groeien in Bewust-Zijn is waar WY voor staat - Boodschap
RSS

Recente posts

Mantra zingen bij WY Een warm bad!
Vrouwenweekend bij WY
Mooie woorden nav openings weekend WY centrum voor Bewust-Zijn
Heropening WY centrum voor Bewust-Zijn
Verbouwing bij WY centrum voor Bewust-Zijn.

Categorie├źn

logboek
mantras
vrouwen film avond
WY vrouwen
WY-middag
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

goed bezocht weekend

WY heeft net een mooi weekend afgesloten. Zowel de Mantra-avond als de themadag 'Hartcoherentie' werden met een maximaal mogelijk aantal deelnemers bezocht. Gelukkig is de nieuwe ontvangstkamer daarop goed ingericht. Met vijftien Mantra zangers en zangeressen ontstond een intense energie rondom het thema 'dankbaarheid'. WY beschikt over een groeiende muziekbibliotheek en dat biedt steeds meer variaties op de mantra keuzes van de avond. Zondag werkte WY met een gast als workshopleidster. Het thema hartcoherentie stond centraal en werd zichtbaar gemaakt. WY zet soms gastdocenten in ter afwisseling van het eigen aanbod en dat bevalt goed.
WY heeft intussen afspraken gemaakt met een aannemer om in de komende maanden te verbouwen. De inzet is een vergroten van de workshopruimte, een nieuwe ruimte voor de saunacabine en een aparte kleedruimte. 0 Reacties op goed bezocht weekend:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint