Ontspannen en groeien in Bewust-Zijn is waar WY voor staat - Boodschap
RSS

Recente posts

Mantra zingen bij WY Een warm bad!
Vrouwenweekend bij WY
Mooie woorden nav openings weekend WY centrum voor Bewust-Zijn
Heropening WY centrum voor Bewust-Zijn
Verbouwing bij WY centrum voor Bewust-Zijn.

Categorie├źn

logboek
mantras
vrouwen film avond
WY vrouwen
WY-middag
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Mantra zingen bij WY Een warm bad!

Naar de mantra-avond  geweest en in een warm bad terechtgekomen, wat een zalige ontvangst, liefde en warmte gevoeld. Yvette geeft de avond met de juiste intentie, met respect voor de mantra en haar betekenis, ik heb genoten en probeer zo vaak mogelijk te komen, een aanrader voor diegenen die net als ik een jarenlange ervaring hebben met mantrazingen maar ook juist voor mannen/vrouwen wiens eerste ervaring het zal zijn, want zoals zij het geeft, is het de mooiste ervaring om mee kennis te kunnen maken

Vrouwenweekend bij WY

Dankbaar voor de mooie woorden na ons prachtige vrouwenweekend in januari 2016. Het centrum biedt op dit moment twee mooie nieuwe activiteiten. WY vrouwen en WY binnenstebuiten. Je bent welkom! Kijk op de website wat WY jou kan bieden. Wij kijken uit naar de ontmoeting. 

Mooie reactie van twee deelneemsters aan het vrouwenweekend.
Op Facebook zag ik het evenement van het vrouwenweekend van Yvette en Bela voorbij komen en alles in mij zei: Daar ga ik heen. En het klopte. Wat een fijn weekend. Terugdenkend ben ik vol van verwondering en dankbaarheid over de vrouwenverbinding, zo voelbaar en bijzonder.

Mooie woorden nav openings weekend WY centrum voor Bewust-Zijn

Mooie woorden van bezoekers tijdens ons openings-weekend op 16 17 en 18 oktober.
Dank jullie wel lieve mensen voor al deze mooie woorden!!

Marieke Grijpink Het was een heerlijke middag, goed voor lichaam en geest. Alle zintuigen werden geroerd door de klankschalen. De massage, sauna en verwennerijen in de vorm van heerlijke scones, citroencake, etc, maakten onze zondag compleet! Dank!

Lieve Yvette en Wim, het was een "heerlijke" middag. Het heeft me goed gedaan. Bedankt!

Sandra KlijnsmitJullie hebben een prachtig, warm en liefdevol centrum.

Heropening WY centrum voor Bewust-Zijn

INFORMATIE OVER ONS OPENINGSWEEKEND EN DE OPEN DEUR DAG VAN AS ZATERDAG VIND JE HIER. Klik op de link.
Je bent meer dan welkom een kijkje te komen nemen in ons vernieuwde centrum!

Verbouwing bij WY centrum voor Bewust-Zijn.

Maandag start de verbouwing van ons centrum!! 
WY kijken er naar uit. De aannemer start met het maken van een aantal doorgangen van de ene ruimte naar de andere en maakt ook een mooie doorgang naar de tuin. In de nieuwe ruimte komt de sauna met doorkijk naar de tuin!!  Hierdoor krijgen we een grotere groepsruimte waardoor we meer mensen  welkom kunnen heten bij onze activiteiten o.a meditaties, mantra zingen, klankschalen concerten en de themamiddagen. De komende maanden zullen we in het stof zitten , maar met uitzicht op een prachtig hernieuwd centrum.

Open dag bij WY zaterdag 17 januari 2015


Krantenbericht n.a.v onze succesvolle open dag in ons midwinter weekend. Februari 2015

goed bezocht weekend

WY heeft net een mooi weekend afgesloten. Zowel de Mantra-avond als de themadag 'Hartcoherentie' werden met een maximaal mogelijk aantal deelnemers bezocht. Gelukkig is de nieuwe ontvangstkamer daarop goed ingericht. Met vijftien Mantra zangers en zangeressen ontstond een intense energie rondom het thema 'dankbaarheid'. WY beschikt over een groeiende muziekbibliotheek en dat biedt steeds meer variaties op de mantra keuzes van de avond. Zondag werkte WY met een gast als workshopleidster.

Open dag tijdens Midwinterweekend bij WY

Nog meer sfeer impressie van de Open dag tijdens het Midwinterweekend.

Open dag bij WY zaterdag 17 januari 2015

OPEN DAGEN BIJ WY een SUCCES!

voorbereidingen 2015

De afgelopen weken is er gewerkt aan het programma voor het eerste kwartaal van 2015. Dat is prima gelukt. De nieuwsbrief is uit en verspreid. De website is aangepast.
Nieuw voor ons is de start van het nieuwe jaar met een Midwinter weekend op 17 en 18 januari. Ons centrum is nog in ontwikkeling, dus we vroegen ons af of we wellicht tot 2016 moesten wachten met een Midwinter weekend. Ons staat immers een aanpassing van het huis voor ogen, zodat we per ingang van het nieuwe seizoen 2015-2016 meer en uitgebreidere mogelijkheden hebben.
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint