Ontspannen en groeien in Bewust-Zijn is waar WY voor staat - Boodschap
Massages en Energetische behandelingen


Energetische behandeling:

Een Reiki of energetische behandeling bestaat uit het in balans brengen van energie stromingen in je lichaam. Als je Reiki ontvangt, maak je verbinding met je oorspronkelijke energiebron en je natuurlijke resonantie.
Vanuit het standpunt, alles is energie, alles is trilling, geef ik de universele energie via mijn handen door aan die plekken in het lichaam die in onbalans zijn geraakt.
Een Reiki behandeling wordt als zeer ontspannen ervaren en kan het lichaam ondersteuning bieden in het zelf helende vermogen, zowel fysiek, emotioneel als op geestelijk nivo.
Blokkades die zich in de loop van je leven in de energiebanen opgehoopt hebben, kunnen vermoeidheid, fysieke pijn en of psychische klachten veroorzaken. 
Gezond zijn betekent dat je lichaam en geest in balans zijn. Reiki kan je daarbij helpen! Je leert (weer) te luisteren naar de taal van je lichaam en geest en dit te ondersteunen in plaats van jezelf voorbij te lopen en of je ziektesymptomen te negeren of te onderdrukken.

Een energetische behandeling helpt je:
 • open te staan voor je intuïtie.
 • contact te maken met (ontkende) gevoelens in jezelf.
 • je  energetische blokkades op te lossen.
 • in je kracht te komen staan.
 • je Zelf meer en meer te aanvaarden.
 • contact te leggen met jouw diepere behoeften en verlangens, ze te herkennen en te uiten.
 • te groeien en daarop te vertrouwen.

Een energetische behandeling:
 • geeft diepe ontspanning, ruimte en rust.
 • brengt energie in je lichaam daar waar het nodig is.
 • ondersteund het zelf helend vermogen van het lichaam.
 • ondersteunt persoonlijke ontwikkeling en groei.
 • brengt je dieper bij je innerlijk weten.

De Japanse naam luidt officieel 'Usui Shiku Ryoh', of in het nederlands 'De Usui reikimethode'. Reiki is een vorm van energieoverdracht. De helende energie werkt zowel op lichamelijk als op geestelijk, emotioneel en spiritueel niveau. 
Door  Reiki te geven of te ontvangen wordt je zelfbewustzijn vergroot en daardoor wordt ontwikkeling en groei in gang gezet. 
Makkelijke en niet knellende kleding is gewenst ter bevordering van de ontspanning.

Reiki/ energetische behandeling
55 euro voor een sessie van een uur. 
25 euro intake bij eerste behandeling.
Een reikibehandeling zal nooit een behandeling van een reguliere arts vervangen. Reiki dient ter ondersteuning van de reguliere geneeskunde.

woorden van een client na een energetische behandeling:

Sacha Bohm Inmiddels de helende kracht van de Reiki sessie van Yvette mogen ontvangen en vandaag diep onder de indruk een worksessie met de vragen van Byron Katie, je bent echt top Yvette!!

Ik ontving van Yvette een bijzondere reiki-behandeling. Uitgangspunt van deze behandeling was ademen met je hart. Ik zat langere tijd op slot in mijn emoties en verbinding naar mezelf, ook mijn rugpijn begon weer op te spelen. Dit gaat vaak samen bij mij. Tijdens de Reiki-behandeling ervoer ik steeds meer diepe rust en het meer zakken in mijn lijf. Mijn ademhaling werd rustiger en ik voelde een totale overgave van wat er op dat moment plaats vond. Laten zijn wat er is en via mijn hart dit in en uit ademen is wat Yvette me mee gaf. Ik voelde totale berusting. Heerlijk om ruim een uur liefdevolle energie te mogen ontvangen. Mijn rugpijn was de dag daarna zo goed als over en de verbinding met mezelf was veel voelbaar . Dank je wel voor deze fijne ervaring! Lieve Groetjes, Manon!" 


Energetische Sound healing met klankschalen. 

Tijdens een energetische soundhealing combineer ik de energie stroming van de Reiki met de helende resonerende klanken van stem, klankschalen en andere meditatieve instrumenten.
Een uur lang lig je ontspannen en laat je je meevoeren op een reis waarin het hele lichaam zowel fysiek als op ziels nivo terug kan keren naar jouw natuurlijke resonantie, trillingsfrequenties. Daar waar jouw oorspronkelijke staat van Zijn ervaren kan worden. 
Je her-innert. Het wordt opnieuw ver- innerlijkt.

Hierdoor is het makkelijker oude onopgeloste of vaste patronen los te laten. Je lichaam is de sleutel tot heling. Het hoeft alleen maar letterlijk opnieuw  aangeraakt te worden.

Reiki/energie behandeling*
55 euro incl btw voor een sessie van een uur.
25 euro intake bij eerste behandeling.

Energetische sound healing*
65 euro per uur  excl btw
85 euro anderhalf uur excl btwWoorden van een client na de soundhealing:

Wim : "Ik was de bofferd die mocht klankreizen. Een zachte aanraking van handen en geluiden was een uur lang mijn deel. Wat een heerlijke integratie van zoveel voortdurend in elkaar overvloeiende klanken, handen en geluiden. Het leek wel een heel team wat aan het werk was. Grandioos! Wat een ontdekking Yvette om deze soundhealing zo te ontwikkelen, want zeker ook energetisch wervelde mijn lichaam."

Eugène De Schrijver: " Het was bijzonder en rustgevend tot in de diepste lagen.! Fijn te mogen ervaren Yvette.! Aanrader voor iedereen!"

Shirley: "Eigenlijk wist ik niet goed wat ik kon verwachten voordat ik aan deze sessie begon. Je wordt ontvangen in een sfeervolle en warme omgeving. En dan begint een beleving van klank, kleur, zang , geur en aanraking. Voor mij betekende dat een reis sterk naar binnen toe, alsof ik deel uit maakte van een eeuwenoud en belangrijk ritueel. Dit alles onder de liefdevolle begeleiding van Yvette. Dat zij dit alleen voor elkaar krijgt is wonderlijk, want je hebt het gevoel dat er meerdere mensen rond de tafel staan. Al met al een bijzondere ervaring !"

* Prijzen tot 31 dec 2019


Massages:

* Ontspannings massage
* Lomi lomi massage 
( Methode waarbij niet alleen met de handen maar ook met de onderarmen gemasseerd wordt waardoor de massage beleving intensiveert.)
* Rebalancing massage 
( Rebalancing® is een liefdevolle, meditatieve vorm van massage, waarbij de energiebalans in het lichaam wordt hersteld. Diep lichaamswerk wordt gecombineerd met gewrichtsontspanning en zachtheid in het lichaam)
* Klankschalen massage 
( Rustgevende klanken en trillingen worden doorgegeven aan het gehele lichaam en geest. Klankschalen worden op het lichaam gezet om de trilling nog intenser te ervaren. De trillingen werken op het diepste nivo en kunnen diepliggende blokkades vrij maken.)
* Hot stone massage 
( Met warme stenen wordt het lichaam in een totale ontspanning gebracht. De stenen werken diep in op spieren en gewrichten)

De massages gegeven door Wim Danckaarts zijn per half uur te reserveren. 
Per half uur massage: 30 euro.
Anderhalf uur massage: 80 euro


Mooie woorden van een client na  een lomi lomi massage:

Surfen op een massagetafel. Deze woordcombinatie komt bij mij op als ik nagenietend op mijn bank overdenk wat is er nu gebeurd is. Ik was het al langer van plan, maar het kwam er niet van: Ik heb een Lomi Lomi massage ondergaan. 
 
Gisterenavond was het zo ver. Na een zeer hartelijke ontvangst wordt mij in de knusse, behaaglijke behandelkamer uitgelegd wat ik kan verwachten. Tijdens de behandeling wordt regelmatig gecheckt of 'het nog goed is voor mij'. Verder mag ik aangeven wanneer iets niet goed voelt. 
 
Ik heb mijn best gedaan, maar heb niets gevonden 'wat niet goed voelt'. Het is een grote golf waar ik me op bevind. Ik ervaar dat zo omdat de strijkingen die bij deze vorm van (ontspannings-) massage horen, lang doorlopen en steeds alle lichaamsdelen weer met elkaar lijken te verbinden. Helend, is een ander woord dat bij mij op komt. 
 
Ik vind het spannend vooraf, maar ook durende de massage. Er zijn steeds weer andere aanrakingen. Ik vind het verrassend, ik ken deze technieken niet. Maar nu ik het ken, weet ik zeker dat er een vervolgafspraak komt. Ik ga nu mijn agenda pakken.  
 
Bedankt Wim van Centrum WY voor een behandeling, met zoveel aandacht gegeven.  


Het waardevolle van een massage:
 1. Verlicht angst en depressie
  Massage verlaagt het stresshormoon cortisol. Dit brengt de bloeddruk omlaag en geeft een ontspannen gevoel. Bovendien stimuleert massage de aanmaak van serotonine en dopamine. Deze stofjes zijn van invloed op de gemoedstoestand waardoor je je blijer voelt en meer zelfvertrouwen krijgt.
 2. Verbetert immuunsysteem
  Uit onderzoek is gebleken dat massage de aanmaak van witte bloedcellen stimuleert. Hierdoor kan je lichaam zich eerder ontdoen van ziekteverwekkers.
 3. Werkt pijnstillend
  Massage is met name effectief tegen nek-, schouder- en hoofdpijn. Uit onderzoek blijkt dat massage net zo goed werkt tegen pijn als pijnstillers, acupunctuur en yoga oefeningen.
 4. Betere doorbloeding
  Massage zorgt voor een betere doorbloeding waardoor afvalstoffen makkelijker worden afgevoerd. Dit verbetert de stofwisseling en verlicht je spieren en organen. Daarbij geeft het ook gelijk een boost aan je huid en gelaatskleur.
 5. Werkt slaapbevorderend
  Er is een verband tussen massage en de aanmaak van deltagolven in het brein. Deze hersengolven zijn verbonden aan diepe slaap, vandaar dat het makkelijker wordt om in slaap te vallen. Soms al tijdens het masseren!


Woorden van een client na een reiki behandeling:

Ik mag Reiki gaan ervaren. Voor het eerst. Nieuwsgierig ben ik er zeker naar. Al een paar jaar beweeg ik mij geïnteresseerd door het spirituele wereldje en had ik zo van Reiki gehoord. Maar wat is het precies? Hoe voelt het? Wat brengt het je?
Yvette opent de deur van haar centrum en begroet mij warm en hartelijk. In de Reikiruimte ga ik op de behandeltafel liggen, op mijn rug. Er klinkt rustgevende muziek in de kamer en de ruimte is gevuld met een heerlijke geur. Het is er aangenaam warm. Yvette maakt het me nog comfortabeler door een rolkussen onder mijn knieën te leggen. Het uurtje relaxen is begonnen. Ze plaatst haar handen op mijn schouders. Al na een paar seconden voel ik ontspanning mijn lichaam in glijden. Mijn spieren laten los. Mijn ademhaling wordt rustiger. Na een paar minuten verschuift Yvette haar handen naar mijn hoofd. Daar rusten haar handen op verschillende plekken. Het leidt er toe dat mijn gedachten stillen. Daarna legt ze haar handen op mijn buik, knieën en voeten.
Zachtjes fluistert Yvette in mijn oor dat ik mij mag omdraaien. Door de inmiddels ingetreden ontspanning ben ik voorzichtig zodat ik niet van de behandeltafel rol. De handen van de Reikimaster vervolgen, met tussenpozen van enkele minuten, haar weg over mijn rug en voeten om weer terug te keren naar mijn hoofd en nek.

Bij een Reikibehandeling treedt de reikibeoefenaar op als intermediair om via zijn of haar handen universele levensenergie door te geven aan de ontvanger. De doorgegeven energie heeft naar zeggen een voedende en harmoniserende werking op energiebanen en chakra’s in het lichaam.Yvette heeft mij dus door het plaatsen van haar handen op mijn lichaam energie vanuit het universum doorgegeven. Of en hoe ik dat voel, weet ik niet. Dat heeft niets te maken met mijn  houding naar paranormale therapieën, in tegendeel, zij hebben mijn fascinatie. Het ligt puur in mijn onwetendheid. Is het levensenergie wat ik gevoeld heb? Wat ik wel weet, is dat ik nooit eerder in mijn leven een dergelijke intense ontspanning heb ervaren. Daar kan geen lachbui, saunadag of orgasme tegen op. Pure, intense ontspanning!

Met Yvette doe ik onder andere Reiki en geweldloze communicatie. Het is heel interessant en geeft ook rust! Yvette is een fijn en vertrouwd persoon om dit mee te doen! De reiki werkt ontspannend en geeft daarom meer ruimte in mijn schouders en nek. Ik kan weer meer bewegen en de pijn neemt af. Af en toe een massage van Wim maakt het dan helemaal af, met lekkere olie even goed ontspannen! Deze activiteiten zijn zeker een aanrader bij WY! Sofie

Eén van de mooie mensen om mij heen heeft samen met haar man een centrum voor persoonlijke groei. Gebaseerd op hun voorletters heet het WY Centrum voor Bewust-Zijn. Ze bieden allerlei activiteiten aan, zoals massages, Reiki, meditatie, mantra’s zingen en coaching.

Vandaag voor het eerst sinds ongeveer 20 jaar weer eens een Reiki behandeling ondergaan.Wat een bijzondere ervaring was dat. De Reiki werd gegeven middels hetzelfde systeem zoals ik het zelf 20 jaar geleden had geleerd (oorspronkelijk Usui). . Wat ik vandaag bijzonder vond om te ervaren was dat ondanks dat de Reiki methode hetzelfde gebleven is, mijn ervaring van de doorkomende energie totaal anders was dan 20 jaar geleden. Maar wat mij opviel was hoe de energie zich per locatie/handpositie aanpaste. Zo gaf de beginpositie een enorme boost aan mijn pijnappelklier en de rechterkant van mijn lichaam. Ter hoogte van mijn hart kwam een totaal andere subtielere variant door. Buik en baarmoeder waren weer anders. Iedere positie gaf een andere ervaring en andere variant in kracht en trillingsspectrum van de Reiki energie. Ook het Reiki 2 symbool dat Yvette Baan doorkreeg om te gebruiken, gaf een enorme shift in mijn veld. Daar waar een behandeling vroeger van begin tot eind 1 bepaalde flow was, werd nu automatisch 'ge-finetuned', afgestemd per positie in het lichaam. Dit alles wel nog onder dezelfde 'handtekening van Usui Reiki. Als je het vergelijkt met een lied, dan zijn er meer melodielijnen, instrumenten in een breder bereik waarneembaar. Het lied is in de basis hetzelfde gebleven, maar het kan meer plaatsen in je lichaam aanraken. Dank voor de bijzondere ervaring Yvette Baan !


Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint