Ontspannen en groeien in Bewust-Zijn is waar WY voor staat - Boodschap
Soulhealing ~ Resting in sacred sound of the Heart ~

Wim , Yvette, Irene en Sacha vonden elkaar in de liefde voor mantra's en soulhealing.

Soulhealing is een combinatie van mantra zingen en klankheling. 
We delen mantra's uit verschillende tradities en delen van de wereld. 
Als je wilt kan en mag je meezingen maar alleen luisteren is ook prima. 
Het klank/mantraconcert is een verdieping naar stilte, rust, vrede en vooral ontspanning  
De instrumenten die we gebruiken zijn: diverse fluiten, gitaar, Harmonium, de stem, shrutibox, drum, klankschalen en vele anderen prachtige klankinstrumenten.

Tijdens het concert kun je totaal ontspannen, het is als thuiskomen bij jezelf.

Eerst volgend concert:
Zaterdagavond 11 november 2017
Deelname 20 euro pp.

aanvang 19:30 uur
deur open 19:15 uur
afsluiting 22:00 uur

Lokatie Hugo van Gijn weg 12 Dordrecht (Doopsgezinde kerk)
vlakbij station dordrecht-zuid

Volgende concert zaterdagavond 13 mei 2017

Of mail naar: wycentrum@gmail.com ~ Wie zijn Irene, Sacha, Wim en Yvette ~♥ Irene Brakman kreeg de naam Sweet Medicine van de Chinook Tribe." Ik ben begonnen met dwarsfluit en later is dit uitgegroeid door mijn reizen met Native American Flute, Klankschalen en andere muziekinstrumenten en heel belangrijk de stem. Jaren heb ik gespeeld bij Nada Naga en werk dan nu ook al zo'n 20 jaar als klankheler. Na mijn diverse bezoeken aan India ben ik geïnteresseerd geraakt in het zingen van mantra's. Sinds vijf jaar werk ik samen met Sacha en het aller belangrijkste is het delen van de muziek."
♥ Sacha heeft veel tijd doorgebracht in India. " Daar ben ik geïnteresseerd geraakt in het zingen van mantra's. Samen met mijn gitaar zing ik deze mantra's al heel veel jaren. Ook geef ik Vedic vuurceremonies. Nu samen met Irene Sweet Medicine delen we de muziek, de vreugde, stilte en liefde."


♥ Yvette Baan is klankhealer en zingt inmiddels alweer zo'n vier jaar mantra's samen met haar partner Wim in hun centrum voor Bewust-Zijn in Dordrecht. " Al vele jaren geef ik met veel liefde klankhealing en dansworkshops aan kinderen en volwassenen. Het zingen van Mantra's heeft mijn hart gestolen op mijn reis naar meer zelf-bewustzijn en innerlijke vrede. Het werken met klanken, mantra's en energetisch werk brengen mij de ontspanning en het helder inzicht. 
Dit te kunnen en mogen delen is "a beautifull present."
♥ Wim Danckaarts is al vele jaren internationaal dansdocent en heeft een grote voorliefde voor muziek uit alle delen van de wereld. Hij speelde verder lang in een percussiegroep en is klankwerker. Mantra zingen heeft hij sinds een jaar of vier omarmd. 'Muziek en dans kunnen mij zo in vervoering brengen, dat het lijkt alsof ik één word met de muziek. Juist ook mantra's voeren me mee; ze zijn echt wiegeliedjes voor mijn geest."Dankbaar voor de mooie reviews nav vorige concerten M4Y

review:
Op zondag 19 maart met een aantal Strijense meiden naar het concert van Mantra4You geweest en wat was het weer een belevenis! Vier prachtige artiesten, Yvette, Wim, Sacha en Irene die alle anawezigen vol vuur mee wisten te nemen op een muzikale reis. Wat hebben we genoten en wat was het mooi om te ervaren dat iedereen zich vrij genoeg voelde om uit volle borst een aantal prachtige mantra's mee te zingen. Er werd in stilte genoten, er werg gezongen, geklapt, bewogen. Vanuit Strijen kunnen we alleen maar zeggen: in dien mogelijk zijn we er alle volgende keren gewoon weer bij!

Ik wil jullie heel hartelijk bedanken voor het superfijne concert gisteren. Wat een bijzondere energie...ik zweef vandaag nog steeds...

Geniet nog lekker na. Het was erg mooi en bijzonder. Vanaf de eerste noot die gezongen werd, alsof er electriciteit door de zaal ging. S.V.

Diep geraakt door jullie prachtige muziek en energie

Wat was het mooi en heerlijk gisteren.. echt genoten.. goede en liefdevolle energie en prachtige muziek. 

Dankbaar en vol energie Het was puur genieten! Ik hoop er de volgende x weer bij te kunnen zijn 
Het was inderdaad Amazing!! Wat een prachtige energie is er ontstaan met z'n allen. Dhanyavad dat jullie dit wilden doen en met ons wilden delen ! Dhanyavad!!! S.K.

Was prachtig concert lieverds. Alles komt heel mooi samen. All Together. Samen een. Veel liefs michiel en Francine.  dhanyavad Mantra 4 you... dhanyavad Ananda.


Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint