Ontspannen en groeien in Bewust-Zijn is waar WY voor staat - Boodschap
Mantra zingenDmv klank en muziek gaan we op ontdekkingstocht 
naar onze innerlijke energiestromen.

"Het is zo heerlijk om je in de zachte kussens van de yoga ruimte te laten zakken en te genieten van de mooie mantra's. Luisteren alleen is al geweldig, maar als je de mantra's kent en je kunt met je ogen dicht mee zingen, dan gebeurt er iets bijzonders, iets magisch."


Wim en Yvette nodigen je van harte uit om te ervaren wat Mantra's met jou doen. 
Elke maand nemen ze je mee op reis naar jouw stille middelpunt in de sfeervolle ruimte van WY en zingen we gezamenlijk  mantra's die resoneren met het  thema wat op dat moment klopt met de energie die aanwezig is.
Met elkaar  genieten we van de mooie klanken van deze healing mantra's
en de klanken van verschillende  instrumenten als klankschalen het monochord en de Shruti-box.
De shruti-box is een Indiaas instrument dat lang aanhoudende tonen voortbrengt. De klank wordt voortgebracht met behulp van een blaasbalg die metalen tongen in beweging brengt, vergelijkbaar met een mondharmonica, accordeon of harmonium. Het is een begeleidingsinstrument in Indiase klassieke muziek, en wordt tegenwoordig veel gebruikt als ondersteuning bij zang, wereldmuziek en folkmuziek.

Een Mantra is een heilige tekst, gedicht, uitspraak of lettergreep.
Mantra's zijn van oudsher in het Sanskriet. 
Sanskriet is een oude - Indiase taal en nog steeds een van de officiële talen van India.

Het woord Mantra is een samenstelling van de woorden manasah ( geest ) en tra 
( bevrijding door beheersing van de geest ).

De Mantra teksten worden herhaald opgezegd of gezongen. Door de herhaling van de woorden in het Sanskriet wordt een bepaalde trillingsenergie opgewekt. Deze trillingsenergie heeft een helende, ontspannende en rustgevende werking op ons lichaam en onze geest. 

Elke mantra avond bestaat uit het zingen van een 9-tal verschillende mantra's. De mantra's die we zingen resoneren allemaal rondom het gekozen thema wat die avond centraal staat.

±2x in de maand op vrijdag avond
Deur open om 19:45 uur.
Zingen van 20:00 uur tot 21:30 uur.Mooie woorden van deelnemers over het mantra zingen:

De mantra avond was geweldig.  Ik voelde heel diep verbondenheid en liefde en vrijheid van binnen en om me heen.  Het er simpelweg volledig (mogen) 'zijn' van mezelf en van anderen en alles - de 'eigen klank en klankbeleving' verbonden met 'een veelheid aan klanken en klankbelevingen' en de 'oneindige vrijheid daarin en mogelijkheden daarvan'. En hoeveel rust en ruimte en energie dat geeft. Voelde meer dan ooit de betekenis en het effect van muziek en klank voor mezelf en wereldwijd. Een bijzondere ervaring. Een aanrader. Tom de Boer

Naar de mantra-avond in juni geweest en in een warm bad terechtgekomen, wat een zalige ontvangst, liefde en warmte gevoeld. Yvette geeft de avond met de juiste intentie, met respect voor de mantra en haar betekenis, ik heb genoten en probeer zo vaak mogelijk te komen, een aanrader voor diegenen die net als ik een jarenlange ervaring hebben met mantrazingen maar ook juist voor mannen/vrouwen wiens eerste ervaring het zal zijn, want zoals zij het geeft, is het de mooiste ervaring om mee kennis te kunnen maken

Vandaag naar kunstrand geweest, heerlijk mantra-gezongen met die fantastische Yvette Baan, zij doet het zo mooi, echt met de juiste intentie, zo mooi en precies de juiste mantra s voor mij voor dit, moeilijke, moment...Yvette, je weet niet wat je voor mij gedaan hebt, vanmiddag, ik kon mij volledig laten gaan in dat moment, chanten vanuit mijn hart, mijn gevoel, wat een bijzonder mens ben je toch..

Het was weer genieten, in het inmiddels verbouwde centrum is het zo ruim geworden, ik stapte binnen (ietwat aan de late kant) en er zat al een grote groep mensen, en ook nu weer het warme bad-gevoel, het in-liefde ontvangen worden door de warmte van Yvette en Wim. Ik zit in een moeilijke periode van mijn leven, en ik ben intens dankbaar met dit mooie cadeau, mij gegeven door Yvette en Wim, door puur hun, zich-zelf "Zijn", En het mooie is dat zij zich daar niet van bewust zijn, ze zijn gewoon, zo, twee schatten van mensen, vol liefde en warmte naar anderen, ik zit hier nog steeds met een wauw-gevoel..ik reed naar huis door de stromende regen, luidkeels chantend, werd drijfnat tot op mijn huid en......genoot!
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint