Ontspannen en groeien in Bewust-Zijn is waar WY voor staat - Boodschap
Actieve klankbeleving met meditatie en lichaamswerk.
                        WY danst in verbinding.


In deze roerige tijden kan het zo maar zijn dat je op zoek bent naar verbinding.

Verbinding met jezelf 
Verbinding met de ander en jezelf
Verbinding met de stilte en liefde in JeZelf.

Wim en Yvette  bieden je een middag waarin verbinden centraal staat. 
Verbinden met en door DANS.
Verbinding door de taal van MUZIEK.
Verbinding in lichaamswerk en meditatie
Verbinding vanuit de vele windstreken die er zijn.
Verbinding vanuit elke vorm van cultuur.

Nieuwsgierig?

Je bent welkom voor deze drie uur durende middagworkshop:

Waarin Yvette je meeneemt  op reis in jezelf met klankwerk, meditaties en lichaamswerk.
Je contact maakt met de ander vanuit het contact met Je-Zelf. Echt contact waarin je bij Je Zelf  mag blijven en binnen deze grenzen anderen mag en kan ontmoeten.

Waarin Wim je meeneemt op klankreis met zijn vele muziekjes uit verschillende culturen.
En je kennis maakt met hoe muziek verbindt in zovele landen buiten onze grenzen.
Zodat je je verbindt van hart tot hart met de ander en energie in beweging zet. 

Actieve Klankbeleving is meditatieve klankreis, dans, lichaamswerk en meditatie met Wim en Yvette 

WAT DOET HET?
Klank maakt de verbinding met je lichaam, hart en ziel.
Leven vanuit het hart is verbinding voelen met jouw hele
wezen....jouw "zijn". Muziek, klank en beweging in combinatie
met meditatie is het perfecte middel om het hart te openen
en lichaams-energie in beweging te zetten. Het ritme
van de muziek en jouw aanwezigheid in de ruimte brengen
tijdens het dansen en bewegen harmonie tussen lichaam, geest en ziel.

PROGRAMMA:
De middag begint met een klankreis waarin je ontspannen liggend mag ontvangen. Flow daarna actief mee op het ritme van verschillende instrumenten en muziek uit zovele culturen.
Je beweegt maakt muziek en danst met prachtige gongdrums, dromerige wind chimes en opwekkende ritme instrumenten!
Met lichaams- en klankwerk wordt je als vanzelf meegenomen in de soms ingetogenheid of expressiviteit van verschillende energieën.
De bewegingen en klank maken je gedachteloos en vrij.
♥ Free like a bird... ♥
Dansen, klinken, stilte, mediteren en gevoed en opgeladen weer naar huis. 
Be-LEEF deze actieve klankbeleving.

 "Wanneer men elkaar bij de schouders pakt dan wordt de borstkas wijder en staat het hart open. Het ritme van de muziek en de vorm van de ruimte brengen tijdens het dansen harmonie tussen lichaam, geest en ziel. De kring stelt de kosmos voor en het individu voelt tijden de beweging de verbinding van hemel en aarde. Dansen was al in de oudheid een genezingsritueel. Vanuit dit oogpunt krijgt het weer meer aandacht en erkenning in onze huidige samenleving." 
Wim Danckaarts is een ervaren dansdocent en hij neemt je mee in de wereld van dans en beweging met gebruik making van muziek en instrumenten uit alle windstreken van de wereld en op het ritme van mantra zang.


Reactie van deelnemers aan deze workshop:

De klankbeleving was geweldig. Verschillende bijdragen van Wim en Yvette en alle deelnemers, vrouwen en - (bijna) evenveel! - mannen, de verschillende dingen die iedereen meeneemt. Muziek en dans. Ontspanning en inspanning. Stilte en expressie. Eigen dans en muziek en stem en dans en muziek en stemmen van anderen uit diverse culturen. Samen een mooi vernieuwend geheel. Waarin en waardoor er veel te ontdekken en te ervaren viel. Ik voelde heel diep verbondenheid en liefde en vrijheid van binnen en om me heen.  Het er simpelweg volledig (mogen) 'zijn' van mezelf en van anderen en alles - de 'eigen klank en klankbeleving' verbonden met 'een veelheid aan klanken en klankbelevingen' en de 'oneindige vrijheid daarin en mogelijkheden daarvan'. En hoeveel rust en ruimte en energie dat geeft. Voelde meer dan ooit de betekenis en het effect van muziek/klank en dans voor mezelf en wereldwijd. Een bijzondere ervaring. Een aanrader. Tom de Boer


Vanmiddag mocht ik deelnemen aan de Actieve Klankbeleving, zingen en dansen. Wat een geweldige ervaring. Je komt in alle opzichten dicht bij jezelf. Je mag en kan ook jezelf zijn. Zo fijn om met andere mensen dit te delen. Dit is een aanrader voor iedereen. Lieve Wim en Yvette: dank hiervoor.!  Annie
 

Klankbeleving was  geweldig en uniek. En wat een fijne groep weer. 
Het ervaren wat er gebeurd in je lichaam met de verschillende instrumenten was al heel mooi.
In de dans met Wim hebben we niet alleen alle werelddelen gezien maar ook de symboliek in de verschillende dansen zorgde voor kippenvel. 
Het paste ook weer precies in de mooie reis die ik zelf maak.  Er gebeuren zulke mooie dingen op het moment dan kun je alleen maar ontzettend dankbaar zijn. En ik ben toch echt wel wat gewend. 
Ik vond de lotus al een mooie bloem maar ik ga hem steeds meer waarderen.    Ron
 
Inspirererende workshop. Mooie opbouw. Genoten. Francois

Even een korte beleving van deze bijzondere middag, ik vond het al super dat je dit aanbod deed, maar het was ook geweldig.
Heerlijk om zo met de grote drums zelf ook mee te doen , ik voelde me al snel verbonden met mezelf en de groep. De trillingen die er in mijn lichaam ontstond, van al deze klanken, waren goed voelbaar.
Prachtig om op deze wijze uit je comfortzone gehaald te worden.
Het voelde als een groot energieveld waarin we zaten.

Ik dank jullie hiervoor en als jullie weer zoiets aanbieden , ben ik graag van de partij.
lieve groet Ria


Muziek luisteren, muziek voelen, muziek maken en muziek dansen. Volgende week weer, graag! Cobie
 
Het was zo heerlijk om mee te doen met de workshop actieve klankbeleving. Een beleving was het van het begin tot het eind WAUW wat heb ik genoten en echt alle remmen los  Zo voelt kind zijn ongeremd en open  heerlijk klankconcert - heerlijk slaan op de gongdrums-elkaar ontmoeten in dans en muziek -gekke bekken -tong uitsteken - de mooiste klanken uit brengen-samen dansen of alleen wat je maar wilde, alles kon.de prachtige windchimes(welke zal ik kopen, vind ze allemaal mooi  De dans in de kring met de heerlijk onwijs gekke dans als afsluiter waar ik ook erg veel heb gelachen. Wat mij betreft volgende maand weer. De locaties was ook prachtig en herrie maken daar geen probleem (en herrie maken deden we  )De groep was ook SUPER LEUK en er hing een fijne sfeer. De begeleiding van Yvette en Wim FANTASTISCH BEDANKT  Het was echt bijzonder met als thema de Lotus   lia


 
:D ‪<3 ‪<3 ‪<3 zo dankbaar hier bij te zijn geweest!!! Het smaakt absoluut naar meer!!! En wat een fijne groep vol verbinding en onderlinge openheid en respect ‪<3 binnenkort schrijf ik een uitgebreide review, want dit is een prachtige aanrader ‪<3 dankjulliewel!! Xxxx Sanne
 

Lieve Yvette en Wim, ik wil jullie bedanken voor die fantastische "aktieve klankbewegings-middag" op 14.jan. Het voelde als "thuiskomen bij mezelf", ik kon me overgeven aan de heerlijke geleide meditatie, de klanken van de vele trommels en andere instrumenten, de sfeer was zo liefdevol en uitnodigend. Wat heerlijk vrijuit te kunnen dansen met alle speelsheid, een ontdekkingstocht in jezelf en met de anderen.Mijn energie ging stromen en mijn hart ging open, wat een vreugde! Er was verbondenheid in de groep. En ook met dank aan Ria en Cobie, ik kreeg deze dag cadeau voor mijn verjaardag. Ik verheug me op een volgende klankbelevingsdag! Dank voor deze heerlijke dag, en jullie speelse, liefdevolle begeleiding!

De actieve klankbeleving was weer geweldig. Jullie nemen de deelnemers hiermee op een vernieuwende manier samen mee op een ontdekkingsreis, ook letterlijk, met een combinatie van alles wat fijn is, een reis naar binnen en naar buiten,  en een reis die ieder voor zich maakt en tegelijkertijd ook een gezamenlijke reis is, waardoor je de energie voelt stromen in en om je heen, je je energie en levenskracht en verbondenheid ervaart, je de kracht van muziek, dans en meditatie ervaart, en er een groter geheel ontstaat waarin en waardoor transformatie kan plaatsvinden en er groei is van en voor alle betrokkenen, die ieder op zijn of haar manier meeneemt. 
Een cadeau, niet alleen letterlijk voor een van de deelnemers in dit geval, maar voor iedereen. Ik heb het in ieder geval zo gevoeld en ervaren.

Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint