Ontspannen en groeien in Bewust-Zijn is waar WY voor staat - Boodschap
De klankreis

Twee uur lang even helemaal niets en je mee laten voeren op mooie en zuivere klanken die je  in een rustgevende flow brengen. 
De trillingen van de klankschalen brengen je gedachtestroom tot rust verminderen stress en werken ontspannend. 

Alle klanken zijn trillingen. Uiteindelijk bestaat alles wat wij waarnemen in onze omgeving en op aarde uit trillingen…  
Wanneer je luistert naar klankschalen zet dit een mentale trilling in gang en worden bewuste en onbewuste processen gestimuleerd. 


Deze trilling brengt je in het kosmisch veld van zuiver bewustzijn.  

Wim en Yvette nemen je mee op deze droomreis. 
reis mee en ervaar de resonantie van klankschalen, gong, windchimes, oceaandrum, shruti-box, stemmen en de mooie Ko-Ta-Mo

Ko-Ta-Mo is een prachtig afgewerkt houten snaarinstrument 
met aan de ene kant het monochord met 22 snaren allemaal gelijk gestemd en één snaar die een oktaaf lager is gestemd. 
Aan de andere kant vind je een combinatie van 3 instrumenten:
De Japanse koto, het melodieuze deel in een prachtige Indiase stemming
De Indiase Tanpura, 4 resonatiesnaren

Tijdens het concert lig je ontspannen op een matras en kun je je hele lichaam en geest over geven aan wat er op dat moment is. Een klank concert haalt je aandacht weg bij de gedachten wereld van alle dag en brengt je bij jouw innerlijke stilte plek.


Stilte geeft je de mogelijkheid  een moment alleen aandacht te geven aan jezelf.
We nodigen je uit te ervaren wat een paar uur 'Zijn in stilte' met je doet. De Dimensio-Helende Klankreizen 

Voor deze unieke ervaring combineren Laozi Blessing, Yvette Baan en Wim Danckaarts de energetische krachten om jou mee te nemen op reis door verschillende lagen binnen jouw Bewust-Zijn.

We starten met een geleide meditatie waarbij Laozi je brengt naar de vloeibare staat voorbij de fysieke materie van dit lichaam waarna je door Wim en Yvette meegevoerd wordt via de grondtonen van het universum, de oorspronkelijke trillingen waar alle materie uit geboren werd. De vloeibare staat van bewustzijn wordt geïnitieerd door het stappenplan dat Lao Tzu heeft aangereikt voor de integratie van hogere frequenties in ons systeem. Hierdoor zijn we in staat te reizen naar andere dimensies.Vanuit je vloeibare bewustzijn reis je mee via de vibraties van de klanken die diep in je systeem resoneren en je brengen naar andere tijden en werelden. Geef je over aan de associaties en laat de frequenties door je heen stromen vanuit een pure staat van zijn en beleving. 

Ervaar klank en het universum zoals je het nog nooit eerder beleefde en laat je aanraken in de diepten van je ziel door een totaal ontspannende en helende dimensionele ervaring.

Voor deze unieke beleving zijn 9 plaatsen beschikbaar. 

review:
Dank je wel Yvette en Wim voor de heerlijke klankreis die ik mocht beleven. Vanuit verwondering en innerlijke stilte heb ik mogen ervaren hoe de klanken van de diverse instrumenten als ook stemmen resoneerden in mijn lichaam. Mijn lichaam reageerde spontaan en instant waarbij ik steeds dieper kon gaan en zelfs mee mocht liften op een snelle lichtstraal. Pure beleving, waarvoor dank. En wat werken jullie vanuit een prachtige ruimte waar in alle veiligheid en beslotenheid gewerkt wordt, een aanrader.
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint